Rezervoni takimin tuaj

Planifikoni takim me një nga përfaqësuesit e kompanisë ALBtelecom sh.a.

Zgjidhni një nga oraret e lira për të rezervuar në kalendarin bashkëngjitur për të zhvilluar takimin e dëshiruar. Plotësoni formën dhe së shpejti do të njofoheni mbi aprovimin e takimit tuaj.

Informacion mbi takimet:

- I lirë për t'u rezervuar
- I rezervuar